Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 30. maaliskuuta 2018

Ei Jeesusta näy

Pitkäperjantai on pitkällä. Kansantelevisiomme YLE on hyljännyt yhden päivään olennaisesti liittyvän persoonan käsittelyn:


Ei kuulune enää joukkoon.
Kaupat ovat muuten vielä auki.
hiihdot 13+14/707 km = 106 h
KIRJA-ARVOSTELUT 
*** myös


PS1
Ettäkö klo 20.54?      E- Ei:
 
 
ps2
2. kommentin TOD.AIN. 

12 kommenttia:

  1. Kansa on pilikillä. Vielä 1970-luvulla kiihkouskovaiset veljien vartijat halusivat kieltää pilkkimisen pitkäperjantaina ja monesti onnistuivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EJ

      ikuisesti muistaan kun yhtenä pitkänäperjantaina Katri-Helena pölähti kevytmielisesti mustavalakoseen Kaiseriin laulamaan vauhilla jotta minnekö setuuli kuljettaa ja ruuskaroskaa riepottaa. Oli siinä ihmettä kerrakseen.

      Poista
  2. Onpas tosiaan erikoista. Kun pääsiäisen on korvannut sohvaperunat ja Samuli Edelman, niin ehkä sitä voisi jättää nämä (loma)pyhätkin viettämättä? Jos ollaan pakanoita, niin ollaan sitä sitten rehellisesti ja muuta teeskentelemättä...

    VastaaPoista
  3. Hyvät aikamme lapset ja muut jälkiviisaat

    No tulikos sitä telkusta suoraa lähetystä silloinkaan siitä maailmanensi-illasta ?!
    Onko ees pakko kaikkea siitä verollepannusta sontaluukusta kansalle tuputtaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voksi, sir

      jälkilähetyksissäpä ois se hyvä puoli että näkis hijastettuna kohokohat. Jos lähettäsivät ees jälkilähetyksiä.
      Nyt joutuu kahtelemaan noita naispainonnostajien kärsimyksiä Eurosportilta, kun ne rimpuilevat suonet ja suolet pullollaan noihen rautojen kanssa; siellä yks tuleva naislääkärkin seassa joku Vuoli- tahi Vuohijoki. Ja äsken Meri Ilmarinen.
      Mielenkiintoinen sukupuolenvallanvaihdos meneillän tässäkin lajissa.

      Poista
  4. Youtuupista tulee kyllä nikottelematta mielenylennystä eli saarnausta jos kuulijan pää kestää vaikka koko päiväksi ja sieluun sopivan uskonkin voi valita, niin ettei kukkaan loukkaannu tuputuksesta eikä verorahojen väärin ohjauksesta. En vielä ole ihan tarpeeksi asiaanperehtynyt että voisin lämpimästi suositella, mutta omallavastuulla ja riskillä kannattaa ainakin vilkasta, jospa pitkät pyhät olisi vieläkin pitemmät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jussi

      uutta tulossa putkeen pottuun niin siinä sivussa kommenttiisi kommentti: Kiännä joskus TV taivaskanavalle, eli TV7:lle ja oota kun tämä Huume-Eeva Glory, se Ritva Oksasen näkönen, Backmanni pääsee vauhtiin - nin johan kiännyt!

      Poista
  5. Jospa liittyiskin taivastelijoihin, hmm. Ensin kuitenkin ajatuksia herättävä saarna.
    https://m.youtube.com/watch?v=T3qE-0DNqs0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jussi

      Kinnunen se osaa,ja yhä jaksaa kuten Kuopiossa vasta.

      Vaan tuubi tuubista:
      https://www.youtube.com/watch?v=UPThNSmsN8Q

      Poista
    2. Enemp kyllä Kinnusella asian tynkee. Tuo täti-ihminen on meleko levotonsielu, kun ei malta muita tönimätä olla. Havukka-ajattelijahi vois kyllä tuon nimetä ajatollaks on niin ponteva kieltäjä eli netit ym pahat pois poikkeen heti. Miten kestää etes sähkösillä taivaskanavilla kiinni eikä tipaha?

      Poista
    3. Jussi,

      Loori ihan nätisti sanottuna 'ei taijja ihan', taikka sitten jos kohta tuulivoimalla käypä on.

      Poista