Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Rajan taa

Kaukana ovat ajat jolloin Esko Rahkosen Kylmää sotaa ja rakkautta -laulun sanat pitivät paikkansa, ne En voi tulla rajan taa. Eikä ainakaan toisin päin ollut tulemista.

En voi olla ihmettelemättä yhä, vaikka jo kulunut paritkymmenet vuodet rajojen aukenemisesta, tätä ihmettä että kesken päivää pienellä jonottamisvaivalla, vartti, voi käväistä naapurimaassa iltapäiväkahveilla ja nököillä.

Kun eihän se ollut mitenkään mahdollista silloin kun töitäni tein siinä vajaan peninkulman päässä rajaa - eipä iänkuun päivänä näkynyt Vanjaa tahikka Tatjanaa kylän raittia tallaamassa; no Tatjana toki näkyi, mutta hän olikin meidän koulun keittäjämme, supisuomalainen. Piti sinne Kuubaan asti matkustaa jotta venäläisen näki, mutta siellä sitten näkikin pilvin pimein.

Siksi tätä selvää asiaa, kahvikupillista, jaksan jauhaa ja ylenäijä ihmetellä.

Veres kuva tältä päivältä - roska on katselijan silmässä jos näkee tuon rumana!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti