Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Lentokoneflunssa - 3

1 - 3 - 4 - 6 - 7
+ koko Islannin matkan kertaus Kauppalehdestä 7:n lopuksi.

Vissiin tämä sitä sitten, moni turistihan niin väittää että kun lennät niin flunssassa pian ryvet. Nyt jo toinen vähään aikaan, koko talvena ei yhtäkään.
Vai johtuisiko siitä että näkee ihmisiä, niitähän vältellyt olen koko talven?

Poika kävi kesärenkaiden vaihdossa, aika jo on: eilen inisi kevään ensimmäinen itikka korvan juuressa makuuhuoneessa tässä, ja jäätkin näinä päivinä lähteneet.

Naapuripitäjässä käkikin kukkunut! Tietää kuulemma uutta nopeaa talvenpalaamista, jos jäidenlähdön aikoihin kukahtelee. Eipä silti: vaimo myös väitti viikolla kuulleensa kertakukunnan.

Koleaa on, tänäänkin viiden asteen tietämissä ja välillä sadetta vihmoskelee. Iltalehdet toitottavat jatkuvasti säästä: nytkin pari viikkoa jo helteitä hehkutelleet. Mikähän toimittajiin on mennyt? Ei tarvitse poistua toimituksesta kentille kun säähän tarttuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti