Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 28. joulukuuta 2012

Ennen vanhaan ei suihkuteltu

Vaikka koko päivä olisi mäkeä ylösalas kavuttu ja lasketeltu, hikisinä möyritty; tultiin sisälle, ei vaihdettu kuivempia vaatteita, syötiin ja kellahdettiin yöpuku päällä illankamussa nukkumaan. Ja huomenna möyrittiin taas uudelleen.
Eikä mistään kissankarvasta allergiaa saatu, tai hevosen kikkaroista.

Lauantaisin lämmittivät ulkosaunan, silloin pestiin itkun kanssa tukka ja itkutta muut paikat, vedettiin yöpuku päälle ja jätettiin likaiset alusvaatteet äidin pulsaattoripesuun saunan pukuhuoneeseen.

Nyt joka päivä jokaisen lenkin jälkeen pestä hinkataan vanhaa nahkaa niin että hyvä jottei kuiva nahka puhkea. Saunotaankin lähes joka kerta.

Siinä on hygienia huipussaan kun suihkussa vedellä lotraa ja saiputta joka koloon tellää.

Aivan oudolta tuntuu jos lenkin päälle ei saunaansuihkuun kiiruhda, jos joku este sen estää: vesikatko tai jokin.

Ei voi oikein kuvitellakaan että lenkin jälkeen vain kuivaisi pyyhkeellä itsensä, vähän kasvoja hölväisi lavuaarissa, kainaloita kastelisi.
Vaan tänään kuvittelin - ja toteutin!

Ja kas - toimi!

Eikä siitä mitään hajuvanaa jää jos minne kulkeekin, olokin on ihan rexonanraikas.

to tapaninpäivän jälkeen  -8  9/185 km+€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti