Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 22. lokakuuta 2012

Kuura koristelee rantatien reunat

Joskus on parempi vain keskittyä oman kylän asioihin ja jättää maailma omaan menoonsa, vaikka huomionarvoistakin tapahtuisi, kuten nyt kun pääministeri Kataista oli Turussa joku höyrypää puukolla uhkaillut - joku ottaa vaalit tosissaan.

Parempi painua pinoille auringon säteisiin, jotka antavat komean oranssivalon mutta ovat lämpöä vailla. Hiki kihoaa kyllä kun vähän aikaa saunan päädyssä askaroi: hakkaa, kyykkii ja pinoaa. Lämmittää siinä ohessa veden variksi iltaa varten. Latjaa puut jo valmiiksi kiukaan alle, tervastikun lipaisee kirveellä männynkänttyrästä.

Kun aika on päivältä täysi, lähtee lenkilleen, juoksee minkä jaksaa, kävelee välillä.

Rantatietä reunustaa valkea kuura, kuin kaljun miehen harmaa kiharainen tukka.
Auringon lasku vilistää väripalettina mäntyjen lomassa.
Melkein tielle asti noussut järvi koivikossa on pienessä riitteessä. Monenlaisena tuonkin metsän on liikkuja kantapäillään kokenut, talvinen latukin kulkee koivikon halki - näinköhän ensi talvena metsässä luistelee!
Vai että puukolla uhkaavat ihmishenkeä! Vai että on vaalit ...
 
maanantai 22.10.2012 0C



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti